Томатний суп-пюре з квасолею

Томатний суп-пюре з квасолею

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Томатний суп-пюре з квасолею

  • помідори - 500 г,
  • біла консервована квасоля - 1 банка,
  • бекон - кілька смужок,
  • цибуля - 1 шт.,
  • часник - 1 зубець,
  • червоний винний оцет - 1 ст. ложка,
  • цукор - 1 ст. ложка,
  • сіль, чорний мелений перець, прованські трави, зелень за смаком,
  • оливкова олія для подачі.

Як приготувати Томатний суп-пюре з квасолею

  1. Цибулю і часник поріжте і обсмажте на олії. Додайте очищені від шкірки і порізані помідори, сіль, перець, прованські трави. Додайте квасолю (трохи залиште для подачі), 400-500 мл гарячої води (або бульйону) і варіть 15 хвилин.
  2. Збийте суп блендером, додайте цукор і оцет. Якщо суп густий, то додайте ще бульйону і знову доведіть до кипіння.
  3. Бекон поріжте і обсмажте на сухій сковороді.
  4. Подавайте суп, прикрасивши беконом, квасолею і зеленню. Збризніть оливковою олією.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал