Інгредієнти для приготування: Томатний суп-пюре з квасолею
- помідори - 500 г,
- біла консервована квасоля - 1 банка,
- бекон - кілька смужок,
- цибуля - 1 шт.,
- часник - 1 зубець,
- червоний винний оцет - 1 ст. ложка,
- цукор - 1 ст. ложка,
- сіль, чорний мелений перець, прованські трави, зелень за смаком,
- оливкова олія для подачі.
Як приготувати Томатний суп-пюре з квасолею
- Цибулю і часник поріжте і обсмажте на олії. Додайте очищені від шкірки і порізані помідори, сіль, перець, прованські трави. Додайте квасолю (трохи залиште для подачі), 400-500 мл гарячої води (або бульйону) і варіть 15 хвилин.
- Збийте суп блендером, додайте цукор і оцет. Якщо суп густий, то додайте ще бульйону і знову доведіть до кипіння.
- Бекон поріжте і обсмажте на сухій сковороді.
- Подавайте суп, прикрасивши беконом, квасолею і зеленню. Збризніть оливковою олією.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Медові млинці
- Овочевий суп з селерою
- Пиріг з ревенем
- Суфле з морквою та болгарським перцем
- Салат “Ракові шийки”