Тушкована стручкова квасоля з картоплею в томатному соусі

Тушкована стручкова квасоля з картоплею в томатному соусі

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 55 min

Інгредієнти для приготування: Тушкована стручкова квасоля з картоплею в томатному соусі

  • картопля - 600 г,
  • стручкова квасоля - 300 г,
  • цибуля - 1 шт.,
  • морква - 1 шт.,
  • часник - 2 зубці,
  • помідори - 2 шт.,
  • олія - для смаження,
  • зелень петрушки, сіль і чорний мелений перець - за смаком.

Як приготувати Тушкована стручкова квасоля з картоплею в томатному соусі

  1. Стручкову квасолю вимийте, обріжте хвостики. Якщо стручки квасолі довгі, розріжте їх на дві половинки.

  2. Покладіть квасолю в каструлю з холодною водою, щоб вода повністю її покривала, варіть 10 хвилин.

  3. Картоплю почистіть і наріжте кубиками. Обсмажте картоплю на сковорідці до золотистої скоринки.

  4. Моркву натріть на крупній тертці, цибулю і часник дрібно поріжте. Моркву і цибулю обсмажте на олії. Додайте часник і обсмажте ще 30 секунд.

  5. Картоплю, зажарку і стручкову квасолю викладіть в казанок, налийте трохи води і тушкуйте.

  6. Помідори поріжте і додайте в казан.

  7. Коли картопля буде готова, посоліть і поперчіть. Готову страву прикрасьте зеленню петрушки.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 Відповіді до Тушкована стручкова квасоля з картоплею в томатному соусі

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал