Уха рибацька

Уха рибацька

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Дешево
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 min

Інгредієнти для приготування: Уха рибацька

  • картопля: 2 шт.
  • морква: 1 шт.
  • цибуля: 2 шт.
  • лавровий лист: 2 шт.
  • перець горошком: 4-5 шт.
  • голова, хвіст, плавники риби (коропа або товстолоба)
  • зелень: за смаком
  • сіль: за смаком

Як приготувати Уха рибацька

Готуємо так:

  1.  Овочі почистити, порізати покласти в казан з водою, посолити, варити 15 хвилин.
  2. Хвіст, голову, плавники риби добре промити, покласти в казан, докинути перець, варити ще 15 хвилин.
  3. Покласти лавровий лист і варити ще 10 хвилин, знімаючи піну.
  4. Готову уху посипати зеленню.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Одна відповідь до Уха рибацька

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал