Великодня закуска-курчатка
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
4
Час приготування:
20 min
Інгредієнти для приготування: Великодня закуска-курчатка
- твердий сир - 50 г,
- домашній сир - 250 г,
- маслини -8-10 шт.,
- часник - 1 зубчик,
- яйце - 1 шт.,
- сіль, перець, майонез чи сметана за смаком.
Як приготувати Великодня закуска-курчатка
Готуємо так:
1. Яйце зварити та натерти на дрібній тертці. Домашній сир розім’яти виделкою, додати пропущений через прес часник. Змішати з яйцем, посолити, поперчити, заправити майонезом чи сметаною.
2. Скачати з сирно-яєчної маси кульки, в середину кожної покласти маслину.
3. Твердий сир натерти та обваляти у ньому кульки. Очі курчатам можна зробити зі шматочків маслин, ніжки і дзьобик – з вареної моркви.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Омлет з грибами і овочами
- Буряк по-корейськи
- Фальшиві пиріжки
- Сендвіч з помідорами, соусом та сиром. Кулінарний рецепт
- Суфле з морквою та болгарським перцем