Великодня закуска-курчатка

Великодня закуска-курчатка

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 min

Інгредієнти для приготування: Великодня закуска-курчатка

  • твердий сир - 50 г,
  • домашній сир - 250 г,
  • маслини -8-10 шт.,
  • часник - 1 зубчик,
  • яйце - 1 шт.,
  • сіль, перець, майонез чи сметана за смаком.

Як приготувати Великодня закуска-курчатка

Готуємо так:
1. Яйце зварити та натерти на дрібній тертці. Домашній сир розім’яти виделкою, додати пропущений через прес часник. Змішати з яйцем, посолити, поперчити, заправити майонезом чи сметаною.
2. Скачати з сирно-яєчної маси кульки, в середину кожної покласти маслину.
3. Твердий сир натерти та обваляти у ньому кульки. Очі курчатам можна зробити зі шматочків маслин, ніжки і дзьобик – з вареної моркви.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал