Випічка солодка піца з яблуками

Випічка солодка піца з яблуками

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Випічка солодка піца з яблуками

  • борошно - 230 г,
  • дріжджі (сухі швидкодіючі) - 3/4 ч. ложки,
  • сіль - 1/4 ч. ложки,
  • вода (тепла) - 130 мл,
  • рослинна олія - 2 ст. ложки,
  • яблуко (велике) - 1 шт.,
  • абрикосовий джем - 4 ст. ложки,
  • пелюстки мигдалю - 2 ст. ложки.

Як приготувати Випічка солодка піца з яблуками

  1. У миску просійте борошно, додайте сіль і дріжджі, перемішайте. У центрі борошняної суміші зробіть заглиблення і влийте туди теплу воду, змішану з олією, перемішайте. Тісто викладіть на присипану борошном кухонну дошку, місіть 10 хвилин. З тіста сформуйте кулю, покладіть в миску і накрийте плівкою. Поставте в тепле місце на 1 годину.

  2. Тісто обімніть руками і на папері для випічки розкатайте в круг діаметром близько 30 см, товщиною не більше 5 мм.

  3. Тісто змастіть 3 ст. ложками абрикосового джему. Зверху викладіть порізані кільцями яблука і змастіть джемом, що залишився. Посипте пелюстками мигдалю.

  4. Випікайте в розігрітій до 200 °С духовці близько 20 хвилин.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал