Інгредієнти для приготування: Випічка солодка піца з яблуками
- борошно - 230 г,
- дріжджі (сухі швидкодіючі) - 3/4 ч. ложки,
- сіль - 1/4 ч. ложки,
- вода (тепла) - 130 мл,
- рослинна олія - 2 ст. ложки,
- яблуко (велике) - 1 шт.,
- абрикосовий джем - 4 ст. ложки,
- пелюстки мигдалю - 2 ст. ложки.
Як приготувати Випічка солодка піца з яблуками
-
У миску просійте борошно, додайте сіль і дріжджі, перемішайте. У центрі борошняної суміші зробіть заглиблення і влийте туди теплу воду, змішану з олією, перемішайте. Тісто викладіть на присипану борошном кухонну дошку, місіть 10 хвилин. З тіста сформуйте кулю, покладіть в миску і накрийте плівкою. Поставте в тепле місце на 1 годину.
-
Тісто обімніть руками і на папері для випічки розкатайте в круг діаметром близько 30 см, товщиною не більше 5 мм.
-
Тісто змастіть 3 ст. ложками абрикосового джему. Зверху викладіть порізані кільцями яблука і змастіть джемом, що залишився. Посипте пелюстками мигдалю.
-
Випікайте в розігрітій до 200 °С духовці близько 20 хвилин.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Варення з ожини з розмарином
- «Піца» з броколі та сиром на лаваші
- Салат з редиски і цвітної капусти
- Зелена квасоля з омлетом
- Сир з динею