Яйця, фаршировані оселедцем

Яйця, фаршировані оселедцем

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 10

Інгредієнти для приготування: Яйця, фаршировані оселедцем

  • яйця - 5 шт.,
  • варений буряк - 1 шт.,
  • філе оселедця - 1 шт.,
  • сік лимона - 0,5 шт.,
  • сметана - 2 ст. ложки,
  • зелень кропу - кілька гілочок,
  • ікра - 1 ст. ложка,
  • сіль і чорний мелений перець - за смаком.

Як приготувати Яйця, фаршировані оселедцем

  1. Яйця відваріть, облийте холодною водою, очистіть, кожне розріжте навпіл. Жовтки вийміть і в окремій мисці добре розімніть вилкою.

  2. Буряк натріть на крупній тертці або поріжте дрібними кубиками. Покладіть в миску і залийте 1 л крутого окропу. У миску додайте білки і залиште на 1 годину.

  3. Від філе оселедця відріжте 10 тонких смужок, залишок покладіть в блендер, подрібніть. Перемішайте зі сметаною і жовтками. Додайте лимонний сік, порізаний кріп (залишіть трохи для оздоблення), посоліть, поперчіть і добре перемішайте. Поставте масу в холодильник.

  4. Білки вийміть з бурякової води, обсушіть і викладіть на тарілку. На кожну половинку викладіть фарш, прикрасьте ікрою, шматочком оселедця і кропом.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал