Баклажанна закуска «Світлофор»

Баклажанна закуска «Світлофор»

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Баклажанна закуска «Світлофор»

  • баклажани - 500 г,
  • помідори - 300 г,
  • кукурудза - 3-4 ст. ложки,
  • цибуля - 150 г,
  • кріп - 50 г,
  • сіль, олія.

Як приготувати Баклажанна закуска «Світлофор»

  1. Баклажани нарізати невеликими кубиками. Посолити, залишити на 30 хвилин. Потім промити в холодній воді і злегка віджати. Цибулю дрібно порізати і обсмажити на олії. Додати баклажани, посолити, смажити до готовності (близько 15 хвилин). Помідори нарізати кубиками. Зелень дрібно порізати.
  2. На плоске блюдо викласти баклажани, розрівняти, сформувати прямокутник. У ньому зробити 3 круглих заглиблення. Покласти в них помідори, кукурудзу, зелень.
  3. Перемішати все, за столом, перед гостями. вже подавши на стіл.

Примітка: замість кукурудзи можна використовувати жовтий болгарський перець.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал