Інгредієнти для приготування: Десерт абрикосовий самбук
- абрикоси - 400 г,
- мед - 2 ст. ложки,
- білки 2 яєць,
- желатин - 2 ст. ложки.
Як приготувати Десерт абрикосовий самбук
-
Абрикоси розріжте на половинки, видаліть кісточки, залийте водою і варіть близько 25 хвилин після закипання. Воду злийте, залишивши близько 100 мл, а абрикоси перетріть через сито. Остудіть.
-
Желатин залийте 100 мл холодного абрикосового відвару, дайте набрякнути близько 30 хвилин, а потім на повільному вогні повністю розчиніть (не кип’ятіть).
-
Остигле абрикосове пюре з’єднайте з медом.
-
Яєчні білки збийте міксером в густу піну, додайте в абрикосову масу, перемішайте. Тонкою цівкою введіть желатин, розлийте по креманках і поставте в холодильник до повного застигання.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Десерт семіфредо з ягодами
- Крижаний полуничний мікс
- Літній абрикосовий сорбет
- Десерт до 8 березня «Райська насолода»
- Шоколадна вермішель під соусом