Грейпфрутова граніта з імбирем
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
2
Інгредієнти для приготування: Грейпфрутова граніта з імбирем
- грейпфрутовий фреш: 300 мл
- корінь імбиру : 30 г
- цукор: 60 г
Як приготувати Грейпфрутова граніта з імбирем
Готуємо так:
- Корінь імбиру почистити і натерти на дрібній тертці. Залити його грейпфрутовим фрешем, додати цукор і нагрівати на маленькому вогні до розчинення цукру (до кипіння не доводити!). Зняти з вогню, охолодити.
- Покласти у морозилку на 2-3 години. Щопівгодини виймати десерт з морозилки і перемішувати. Подавати, не розморожуючи, можна додати соломинку, щоб пити те, що розтане.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Виноградні “трюфелі”
- Десерт “Санта”
- Полунично-сирний десерт
- Торт “Павлова”
- Джем із кавуна