Грейпфрутова граніта з імбирем

Грейпфрутова граніта з імбирем

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 2

Інгредієнти для приготування: Грейпфрутова граніта з імбирем

  • грейпфрутовий фреш: 300 мл
  • корінь імбиру : 30 г
  • цукор: 60 г

Як приготувати Грейпфрутова граніта з імбирем

Готуємо так:

  1. Корінь імбиру почистити і натерти на дрібній тертці. Залити його грейпфрутовим фрешем, додати цукор і нагрівати на маленькому вогні до розчинення цукру (до кипіння не доводити!). Зняти з вогню, охолодити.
  2. Покласти у морозилку на 2-3 години. Щопівгодини виймати десерт з морозилки і перемішувати. Подавати, не розморожуючи, можна додати  соломинку, щоб пити те, що розтане.

 

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал