Інгредієнти для приготування: Еклери з вершково-полуничним кремом
- вершковий маргарин - 125 г,
- борошно - 200 г,
- яйця - 5 шт.,
- вершки (30-35 % жирності) - 0,5 л,
- цукор - за смаком,
- полуниця - 300 г,
- вода - 250 мл.
Як приготувати Еклери з вершково-полуничним кремом
-
Приготуйте заварне тісто. Закип’ятіть воду з маргарином. Поступово додайте борошно, постійно перемішуючи. Коли тісто охолоне, по одному вбийте в нього яйця, перемішайте до однорідності.
-
Викладіть тісто у вигляді еклерів на застелене папером для випічки деко. Перші 10 хвилин випікайте при температурі 200 °C, потім ще 25 хвилин при температурі 190 °C. При випіканні не можна відкривати духовку.
-
Приготуйте крем. Вершки збийте з цукром і полуницею.
-
Охолоджені еклери розріжте, начиніть кремом і прикрасьте за бажанням.
Такі еклери можна готувати не тільки з полуницею, але і з будь-якими іншими сезонними ягодами.
Рецепт приготування страви від кондитера ресторану «Лівий берег» Аліни Лукасевич.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Десерт з гарбуза і яблук «Осіння усмішка»
- Новорічний десерт “Олені”
- Торт “Павлова”
- Сливи з шоколадом
- Млинцевий пиріг з сирною начинкою