Двоколірний смузі

Двоколірний смузі

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 2
Час приготування: 10 min

Інгредієнти для приготування: Двоколірний смузі

  • шпинат: 1 склянка
  • полуниці: 1 склянка
  • груші: 3 шт.
  • апельсиновий сік: 3-4 ст. ложки

Як приготувати Двоколірний смузі

Готуємо так:

  1. Шпинат покласти в чашу блендера, додати апельсиновий сік (1-2 ст. ложки). Груші почистити, вирізати серцевину, покласти до шпината. Збити блендером. Якщо буде не достатньо рідке, додати ще соку.
  2. Налити зелений смузі в прозорі склянки. Чашу блендеру помити. Покласти в неї полуниці та апельсиновий сік. Збити блендером.
  3. Обережно вилити червоне смузі на зелене так, щоб вони не перемішалися (найкраще виливати тонкою цівкою по ножу). Одразу подати на стіл.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Одна відповідь до Двоколірний смузі

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал