Філе лосося під соусом «Теріякі»

Філе лосося під соусом «Теріякі»

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 1
Час приготування: 40 min

Інгредієнти для приготування: Філе лосося під соусом «Теріякі»

  • філе лосося - 1 шматок,
  • цукіні - 1/4 шт.,
  • болгарський перець - 1/4 шт.,
  • печериці - 2 шт.,
  • соус «Теріякі» - за смаком,
  • кунжут - для посипання,
  • рослинна олія - для смаження,
  • сіль і чорний мелений перець - за смаком,
  • скибка лимону і гілка розмарину - для прикраси.

Як приготувати Філе лосося під соусом «Теріякі»

  1. Лосось посоліть, поперчіть, замочіть у соусі «Теріякі» і запечіть в духовці при температурі 200 ° C до готовності.

  2. Болгарський перець і цукіні поріжте смужками. Шампіньйони розріжте на шість частин.

  3. На розігрітій рослинній олії обсмажте овочі та печериці, посоліть і поперчіть.

  4. Готові овочі викладіть на тарілку. Зверху викладіть посипаний кунжутом лосось.

  5. Страву прикрасьте скибкою лимону і гілочкою розмарину.

Смачного!
Авіаквитки у Львові.

Рецептом приготування страви «Філе лосося під соусом «Теріякі» поділився шеф-кухар whiskey pub “4 friends” Беспалько Максим.

Дізнайтеся кулінарний рецепт соусу «Теріякі».

 

 

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Відповіді до Філе лосося під соусом «Теріякі»

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал