Філе лосося під соусом «Теріякі»
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
1
Час приготування:
40 min
Інгредієнти для приготування: Філе лосося під соусом «Теріякі»
- філе лосося - 1 шматок,
- цукіні - 1/4 шт.,
- болгарський перець - 1/4 шт.,
- печериці - 2 шт.,
- соус «Теріякі» - за смаком,
- кунжут - для посипання,
- рослинна олія - для смаження,
- сіль і чорний мелений перець - за смаком,
- скибка лимону і гілка розмарину - для прикраси.
Як приготувати Філе лосося під соусом «Теріякі»
-
Лосось посоліть, поперчіть, замочіть у соусі «Теріякі» і запечіть в духовці при температурі 200 ° C до готовності.
-
Болгарський перець і цукіні поріжте смужками. Шампіньйони розріжте на шість частин.
-
На розігрітій рослинній олії обсмажте овочі та печериці, посоліть і поперчіть.
-
Готові овочі викладіть на тарілку. Зверху викладіть посипаний кунжутом лосось.
-
Страву прикрасьте скибкою лимону і гілочкою розмарину.
Смачного!
Авіаквитки у Львові.
Рецептом приготування страви «Філе лосося під соусом «Теріякі» поділився шеф-кухар whiskey pub “4 friends” Беспалько Максим.
Дізнайтеся кулінарний рецепт соусу «Теріякі».
Залишити відповідь
2 Відповіді до Філе лосося під соусом «Теріякі»
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Жаль, что не рецепта соуса терияки… рецепт вкуный
Юлія, дякуємо за коментар 🙂 Ось вам кулінарний рецепт соусу “Теріякі” https://patelnya.com.ua/sous-teriyaki-kulinarnyj-retsept/ Готуйте із задоволенням!