Інгредієнти для приготування: Соус «Теріякі». Кулінарний рецепт
- соєвий соус - 100 мл,
- коричневий цукор - 1 ст. ложка,
- імбир порошком - 0,5 ч. ложки,
- мірін (солодке рисове вино) - 100 мл,
- саке (можна замінити на горілку) - 100 мл.
Як приготувати Соус «Теріякі». Кулінарний рецепт
-
У невеликому сотейнику або сковороді, нагрійте мірін, розчиніть у ньому коричневий цукор. Доведіть до кипіння і випаруйте майже всю рідину.
-
Уменшіть вогонь, введіть соєвий соус, імбир порошком, влийте саке і постійно помішуючи випаруйте до слабкого загустіння.
-
Готовий соус охолодіть і настоюйте пару годин, таким чином, соус стане ще густішим і смачнішим.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Заливні яйця на Великдень
- Гречані млинці з яблуками та сиром
- Гарячі бутерброди з авокадо
- Рецепт салату “Новорічний коник-стрибунець”
- Гаряча закуска в беконі