Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/artkom/patelnya.com.ua/www/wp-content/themes/patelnya_new/inc/aq_resizer.php on line 117
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/artkom/patelnya.com.ua/www/wp-content/themes/patelnya_new/inc/aq_resizer.php on line 118
Фуа-гра
Опубліковано 29/04/2013
Качина або гусяча збільшена печінка спеціально відгодованих птахів, один з найбільш делікатесних продуктів у світі. Кращою вважається печінка гусей, вирощений в Ельзасі, в південно-східній частині Франції. Перші згадки про паштеті з гусячої печінки датуються першим століттям нашої ери, цю ніжну пасту у свій час любили римляни, спеціально відгодовували качок і гусей задля цих ласощів. Показником свіжості та якості фуа-гра є її структура. Колір печінки повинен бути від вершково-білого до ледь-ледь рожевого, а сама вона – міцною і щільною.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо переглянути:
- Каррі
- Маринара італійський соус
- Демігляс французький соус
- Макарон французький десерт
- Пунш