Кмин
Опубліковано 31/05/2013
Кмин – популярна європейська спеція з різким смаком і анісово-евкаліптовим ароматом. Кмин використовують в солодких і гостро-солоних стравах: овочевих рагу, супах, в здобних булочках, печиві і хлібі. Найчастіше використовують цільні насіння кмину, які додають в страву або посипають їм тісто (наприклад, темний хліб). Мелений кмин має значно більш різкий смак, додавати його варто в малих кількостях. Кмин знімає спазми в шлунку і кишечнику, усуває нудоту, нормалізує функції жовчного міхура.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо переглянути:
- Чабер
- Смузі
- Грана падано
- Рікота італійський сир
- Полента