Гарбузова каша

Гарбузова каша

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 min

Інгредієнти для приготування: Гарбузова каша

  • м’якоть гарбуза: 500 г.
  • молоко: 0,5 л
  • вода: 1 склянка
  • цукор: 2 ст. ложки
  • ванільний цукор: 1 пакетик
  • кориця: ½ ч. ложки.
  • вершкове масло за смаком, дрібка солі:

Як приготувати Гарбузова каша

Готуємо так:

  1. М’якоть гарбуза нарізати маленькими кубиками, залити водою та поставити варитися. Через 15 хв. Долити молоко, додати трошки солі, покласти звичайний і ванільний цукор. М’якоть гарбуза потовкти злегка товкачем для картопля прямо в каструлі. Варити 20-25 хв. до готовності.
  2. В готову кашу покласти вершкове масло та посипати корицею, перемішати.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал