Гарбузова каша
Рівень складності:
Елементарно
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
4
Час приготування:
40 min
Інгредієнти для приготування: Гарбузова каша
- м’якоть гарбуза: 500 г.
- молоко: 0,5 л
- вода: 1 склянка
- цукор: 2 ст. ложки
- ванільний цукор: 1 пакетик
- кориця: ½ ч. ложки.
- вершкове масло за смаком, дрібка солі:
Як приготувати Гарбузова каша
Готуємо так:
- М’якоть гарбуза нарізати маленькими кубиками, залити водою та поставити варитися. Через 15 хв. Долити молоко, додати трошки солі, покласти звичайний і ванільний цукор. М’якоть гарбуза потовкти злегка товкачем для картопля прямо в каструлі. Варити 20-25 хв. до готовності.
- В готову кашу покласти вершкове масло та посипати корицею, перемішати.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- М’ясний пиріг «Троянда пустелі»
- Перець, фарширований м’ясом, рисом і овочами
- Лисички з молодою картоплею і сиром
- Щука “Делікатесна”
- Запечена рулька