Гуляш з картоплею
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Вище середнього
Кількість порцій:
8
Час приготування:
70 min
Інгредієнти для приготування: Гуляш з картоплею
- яловичина - 700 г,
- цибуля - 3 шт.,
- морква - 1 шт.,
- картопля - 6 шт.,
- селера - 200 г,
- томатний сік - 200 мл,
- м'ясний бульйон - 2,5 л,
- рослинна олія - для смаження,
- чорний мелений перець,
- часник, сіль за смаком.
Як приготувати Гуляш з картоплею
Готуємо так:
1. Яловичину промийте і наріжте шматочками. Цибулю почистіть і наріжте кільцями.
2. Покладіть на сковороду м’ясо, кільця цибулі, подрібнений часник, поперчіть, посоліть і обсмажте в олії на повільному вогні. Додайте томатний сік, протушіть ще 5 хвилин.
3. Розкладіть інгредієнти по горщикам в рівній кількості.
4. Картоплю, селеру, моркву почистіть і наріжте кубиками, розкладіть в горщики.
5. Залийте вміст горщиків м’ясним бульйоном, посоліть, поперчіть і відправте в розігріту до 180 ° С духовку на 50 хвилин.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Сьомга під журавлиновим соусом
- Гарбузові галушки
- Оладки овочеві “Пікантні”
- Паста з помідорами черрі і базиліком
- Святкове картопляне пюре «Вулкан»