Гуляш з картоплею

Гуляш з картоплею

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Вище середнього
Кількість порцій: 8
Час приготування: 70 min

Інгредієнти для приготування: Гуляш з картоплею

  • яловичина - 700 г,
  • цибуля - 3 шт.,
  • морква - 1 шт.,
  • картопля - 6 шт.,
  • селера - 200 г,
  • томатний сік - 200 мл,
  • м'ясний бульйон - 2,5 л,
  • рослинна олія - для смаження,
  • чорний мелений перець,
  • часник, сіль за смаком.

Як приготувати Гуляш з картоплею

Готуємо так:

1. Яловичину промийте і наріжте шматочками. Цибулю почистіть і наріжте кільцями.

2. Покладіть на сковороду м’ясо, кільця цибулі, подрібнений часник, поперчіть, посоліть і обсмажте в олії на повільному вогні. Додайте томатний сік, протушіть ще 5 хвилин.

3. Розкладіть інгредієнти по горщикам в рівній кількості.

4. Картоплю, селеру, моркву почистіть і наріжте кубиками, розкладіть в горщики.

5. Залийте вміст горщиків м’ясним бульйоном, посоліть, поперчіть і відправте в розігріту до 180 ° С духовку на 50 хвилин.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал