Інгредієнти для приготування: Капустяний салат «Білоцерківський»
- білокачанна капуста - 3 кг,
- морква - 1 кг,
- болгарський перець (червоний) - 1 кг,
- цибуля - 600 г,
- корінь і зелень петрушки - по 100 г,
- рослинна олія - 450 мл,
- оцет (5 %) - 200 мл,
- сіль і цукор - по 100 г,
- духмяний перець і лавровий лист - по 10 шт.
Як приготувати Капустяний салат «Білоцерківський»
-
Нашинкуйте капусту, поріжте цибулю, перець і моркву соломкою. Подрібніть корінь і зелень петрушки.
-
Овочі пересипте сіллю, додайте оцет і перемішайте.
-
Олію нагрійте до 120 °C, витримайте 10 хвилин і охолодіть. Покладіть у банки спеції, налийте олію, зверху покладіть овочі.
-
Стерилізуйте банки 20 хвилин, закатайте, переверніть догори дном і залиште остигати.
Залишити відповідь
Одна відповідь до Капустяний салат «Білоцерківський»
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
Хочу закрити капусту по вашому рецепту, але є питання:
– чи потрібно овочі проварювати, так як кип”ятком в банки вони не заливаються? А якщо вони просто настоюються, то скільки часу?
– Чи можна використати оливкову олію і не кип”ятити її?
– перець і лавровий лист з розрахунку на 10шт 0,5л чи 10шт 1л банки?
– і чи добре стоїть консервація чи її обов”язково тримати в холодильнику?
Буду дуже вдячна за ваші відповіді 🙂