Капустяний салат «Білоцерківський»

Капустяний салат «Білоцерківський»

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Капустяний салат «Білоцерківський»

  • білокачанна капуста - 3 кг,
  • морква - 1 кг,
  • болгарський перець (червоний) - 1 кг,
  • цибуля - 600 г,
  • корінь і зелень петрушки - по 100 г,
  • рослинна олія - 450 мл,
  • оцет (5 %) - 200 мл,
  • сіль і цукор - по 100 г,
  • духмяний перець і лавровий лист - по 10 шт.

Як приготувати Капустяний салат «Білоцерківський»

  1. Нашинкуйте капусту, поріжте цибулю, перець і моркву соломкою. Подрібніть корінь і зелень петрушки.

  2. Овочі пересипте сіллю, додайте оцет і перемішайте.

  3. Олію нагрійте до 120 °C, витримайте 10 хвилин і охолодіть. Покладіть у банки спеції, налийте олію, зверху покладіть овочі.

  4. Стерилізуйте банки 20 хвилин, закатайте, переверніть догори дном і залиште остигати.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Одна відповідь до Капустяний салат «Білоцерківський»

  1. Хочу закрити капусту по вашому рецепту, але є питання:
    – чи потрібно овочі проварювати, так як кип”ятком в банки вони не заливаються? А якщо вони просто настоюються, то скільки часу?
    – Чи можна використати оливкову олію і не кип”ятити її?
    – перець і лавровий лист з розрахунку на 10шт 0,5л чи 10шт 1л банки?
    – і чи добре стоїть консервація чи її обов”язково тримати в холодильнику?
    Буду дуже вдячна за ваші відповіді 🙂

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал