Картопля в клярі

Картопля в клярі

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 min

Інгредієнти для приготування: Картопля в клярі

  • картопля: 6 шт.
  • яйця: 2 шт.
  • борошно: 2 ст.л.
  • часник: 2 зубчкик
  • масло вершкове: 50 г.
  • зелень, сіль, перець за смаком.

Як приготувати Картопля в клярі

Готуємо так:

  1. Картоплю зварити в підсоленій воді, порізати дольками. Яйця збити, посолити, поперчити. Картоплю обмакнути в яйця, обваляти у борошні. Посмажити.
  2. Розтопити вершкове масло, змішати з порізаною зеленню та часником, полити картоплю.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал