Картопля в клярі
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
4
Час приготування:
30 min
Інгредієнти для приготування: Картопля в клярі
- картопля: 6 шт.
- яйця: 2 шт.
- борошно: 2 ст.л.
- часник: 2 зубчкик
- масло вершкове: 50 г.
- зелень, сіль, перець за смаком.
Як приготувати Картопля в клярі
Готуємо так:
- Картоплю зварити в підсоленій воді, порізати дольками. Яйця збити, посолити, поперчити. Картоплю обмакнути в яйця, обваляти у борошні. Посмажити.
- Розтопити вершкове масло, змішати з порізаною зеленню та часником, полити картоплю.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Салат з квасолі по-аргентинськи
- Гарнір фарширований буряк
- Картопляне “морозиво” у вафельних ріжках
- Червона квасоля в томатному соусі
- Перлова каша з помідорами та м’ятою