Картопляні діжечки з фаршем
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
4
Час приготування:
60 min
Інгредієнти для приготування: Картопляні діжечки з фаршем
- картопля -1 кг
- фарш м'ясний - 300 г
- яйця -2 шт.
- болгарський перець -1 шт.
- цибуля - 1/2 шт.
- майонез -100 г,
- олія - 2 ст. ложки,
- зелень, сіль, перець за смаком.
Як приготувати Картопляні діжечки з фаршем
Готуємо так:
1. Цибулю почистити і дрібно нарізати. Болгарський перець нарізати. Додати до фаршу яйце, цибулю, болгарський перець половину майонезу, сіль, перець і ретельно перемішати.
2. Картоплю почистити, зрізати “кришечки” і вибрати м’якоть. Нафарширувати картоплини і накрити “кришечками”.
3. Змішати друге яйце, решту майонезу та 1 ст. ложку олії до однорідного стану. Вмочувати у цю суміш картоплю й викладати на форму для запікання, змащену рештою олії, кришечками догори. Запікати в розігрітій до 200 °С духовці протягом 50-55 хвилин. Подавати гарячою, посипавши зеленню. Також за бажанням можна посипати сиром.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Хрумка курочка з картоплею
- Овочеве рагу з м’ясом
- Фарширована щука
- Ягнятина з чері
- Котлетки-гриль