Каша гречана, запечена з домашнім сиром

Каша гречана, запечена з домашнім сиром

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 3
Час приготування: 45 min

Інгредієнти для приготування: Каша гречана, запечена з домашнім сиром

  • гречана крупа : 250 г.
  • вода: 0,5 л
  • вершкове масло: 4 ст. ложки
  • сир кисломолочний: 300 г.
  • жовток: 1 шт.
  • сир твердий: 100 г
  • морква: 1 шт.
  • олія для змащування, сіль за смаком

Як приготувати Каша гречана, запечена з домашнім сиром

Готуємо так:

  1. Зварити розсипчасту гречану кашу. Сир розтерти з  жовтком, злегка підсолити. Моркву порізати та бланшувати до м’якості.
  2. Горщики для запікання змастити олією, викласти в них половину каші, зверху – сир. Кашу, що залишилася, змішати з морквою. Викласти на сир.
  3. Поставити горщики на 20 хвилин в розігріту до 180 °С духовку. Сир твердий порізати кубиками. Перед подачею на стіл полити кашу розтопленим вершковим маслом та посипати кубиками сиру.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал