Каша гречана, запечена з домашнім сиром
Рівень складності:
Елементарно
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
3
Час приготування:
45 min
Інгредієнти для приготування: Каша гречана, запечена з домашнім сиром
- гречана крупа : 250 г.
- вода: 0,5 л
- вершкове масло: 4 ст. ложки
- сир кисломолочний: 300 г.
- жовток: 1 шт.
- сир твердий: 100 г
- морква: 1 шт.
- олія для змащування, сіль за смаком
Як приготувати Каша гречана, запечена з домашнім сиром
Готуємо так:
- Зварити розсипчасту гречану кашу. Сир розтерти з жовтком, злегка підсолити. Моркву порізати та бланшувати до м’якості.
- Горщики для запікання змастити олією, викласти в них половину каші, зверху – сир. Кашу, що залишилася, змішати з морквою. Викласти на сир.
- Поставити горщики на 20 хвилин в розігріту до 180 °С духовку. Сир твердий порізати кубиками. Перед подачею на стіл полити кашу розтопленим вершковим маслом та посипати кубиками сиру.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Квасоля під сметанним соусом
- Картопля, запечена з сиром
- Перлова каша з помідорами та м’ятою
- Гарнір фарширований буряк
- Картопляні гнізда з грибами