Кекс з віскі

Кекс з віскі

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 6
Час приготування: 50 min

Інгредієнти для приготування: Кекс з віскі

  • родзинки: жменя
  • віскі: 60 мл
  • цукор: 265 г
  • борошно: 400 г
  • сода: 1/2 ч. ложки
  • розпушувач: 2 ч. ложки
  • яйця: 4 шт.
  • розтоплене вершкове масло: 185 г.
  • сметана: 120 г.
  • Для поливки
  • вершкове масло: 100 г.
  • цукор: 175 г.
  • вершки: 250 г.

Як приготувати Кекс з віскі

Готуємо так:

  1. Замочити родзинки у віскі на 10 хв. Тим часом змішати борошно, цукор, соду, розпушувач. Додати яйця , масло, сметану, віскі та родзинки. Розмішати. Викласти в змащену жиром форму, випікати 50 хв. при 180 °С. Остудити.
  2. Приготувати поливку. Змішати в каструльці вершки, цукор та масло, варити на маленькому вогні 5-10 хв. до розчинення цукру. Полити кекс.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал