Компот зі слив і чорноплідної горобини

Компот зі слив і чорноплідної горобини

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Дешево

Інгредієнти для приготування: Компот зі слив і чорноплідної горобини

  • слива - 300 г,
  • чорноплідна горобина - 200 г,
  • цукор - 300 г,
  • фільтрована вода - 400 мл.

Як приготувати Компот зі слив і чорноплідної горобини

 

  1. Сливу і чорноплідну горобину вимийте проточною водою.
  2. У сухі прокип’ячені банки покладіть сливу. Банки заповніть на 2/3 об’єму.
  3. В емальованій каструлі закип’ятіть воду, додайте цукор і перемішайте до повного його розчинення. Сироп процідіть, доведіть до кипіння і залийте фруктово-ягідну суміш у банках. Прикрийте кришками і стерилізують 10 хвилин при слабкому кипінні. Потім герметично закрийте і переверніть догори дном. Зберігайте в прохолодному місці.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал