Інгредієнти для приготування: Компот зі слив і чорноплідної горобини
- слива - 300 г,
- чорноплідна горобина - 200 г,
- цукор - 300 г,
- фільтрована вода - 400 мл.
Як приготувати Компот зі слив і чорноплідної горобини
- Сливу і чорноплідну горобину вимийте проточною водою.
- У сухі прокип’ячені банки покладіть сливу. Банки заповніть на 2/3 об’єму.
- В емальованій каструлі закип’ятіть воду, додайте цукор і перемішайте до повного його розчинення. Сироп процідіть, доведіть до кипіння і залийте фруктово-ягідну суміш у банках. Прикрийте кришками і стерилізують 10 хвилин при слабкому кипінні. Потім герметично закрийте і переверніть догори дном. Зберігайте в прохолодному місці.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Суничне варення
- Консервовані огірки з червоною смородиною
- Варення з ожини з розмарином
- Солянка з грибами
- Сливово – абрикосове повидло