Конфітюр з гострого перцю

Конфітюр з гострого перцю

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Конфітюр з гострого перцю

  • болгарський перець - 3 шт. (600 г),
  • червоний пекучий перець - 3 шт.,
  • коричневий цукор - 150 г,
  • лимонний сік - 25 мл.

Як приготувати Конфітюр з гострого перцю

  1. Перці вимийте, очистіть від зернят. Наріжте довільно. Подрібніть блендером так, щоб залишилися дрібні шматочки.
  2. Цукор змішайте з соком лимона і 3-ма ложками води. Підігрійте на середньому вогні до повного розчинення цукру.
  3. У сироп додайте подрібнені перці. Доведіть до кипіння, зніміть піну і варіть на повільному вогні протягом 45-50 хвилин.

Конфітюр з гострого перцю дуже смачно поєднується з сиром, птицею і м’ясом, приготованому на грилі.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал