Коржики з маслинами і розмарином

Коржики з маслинами і розмарином

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Коржики з маслинами і розмарином

  • борошно - 450 г,
  • сухі дріжджі - 6 г,
  • сіль - 0,25 ч. ложки,
  • цукор - 0,25 ч. ложки,
  • олія - 2 ст. ложки,
  • тепла вода - 200 мл,
  • оливкова олія - 3-4 ст. ложки.
  • Ще знадобиться:
  • груба сіль для посипання,
  • розмарин - 1 пучок,
  • маслини без кісточок - 1 банка.

Як приготувати Коржики з маслинами і розмарином

  1. Із зазначених інгредієнтів замісіть тісто і дайте йому підійти. Тісто має збільшитися в об’ємі в 2 рази.
  2. З тіста скачайте кульки величиною трохи більше волоського горіха і залиште на 15 хвилин.
  3. Стисніть кульки долонями так, щоб вони перетворилися на коржі.
  4. Викладіть їх на деко, наколіть виделкою, змастіть оливковою олією.
  5. Посипте сіллю, листям розмарину і маслинами.
  6. Випікайте в нагрітій до 200 °С духовці 15-20 хвилин.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал