Інгредієнти для приготування: Коржики з маслинами і розмарином
- борошно - 450 г,
- сухі дріжджі - 6 г,
- сіль - 0,25 ч. ложки,
- цукор - 0,25 ч. ложки,
- олія - 2 ст. ложки,
- тепла вода - 200 мл,
- оливкова олія - 3-4 ст. ложки.
- Ще знадобиться:
- груба сіль для посипання,
- розмарин - 1 пучок,
- маслини без кісточок - 1 банка.
Як приготувати Коржики з маслинами і розмарином
- Із зазначених інгредієнтів замісіть тісто і дайте йому підійти. Тісто має збільшитися в об’ємі в 2 рази.
- З тіста скачайте кульки величиною трохи більше волоського горіха і залиште на 15 хвилин.
- Стисніть кульки долонями так, щоб вони перетворилися на коржі.
- Викладіть їх на деко, наколіть виделкою, змастіть оливковою олією.
- Посипте сіллю, листям розмарину і маслинами.
- Випікайте в нагрітій до 200 °С духовці 15-20 хвилин.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Рожеві фаршировані яйця
- Рибна закуска
- Пиріг з лаваша з сиром і зеленню
- Рулет зі свинини
- Перепелині яйця в шампіньйонах