Котлети на шпажці «Веретено»

Котлети на шпажці «Веретено»

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Котлети на шпажці «Веретено»

  • фарш (70 % курячого філе + 30 % свинини) - 600 г,
  • бекон (слайси) - 16-20 шт.,
  • цибуля - 1 шт.,
  • часник - 1-2 зубці,
  • яйце - 1 шт.,
  • сіль і чорний мелений перець за смаком.

Як приготувати Котлети на шпажці «Веретено»

  1. Цибулю і часник потріть на тертці або подрібніть блендером. Додайте фарш, яйце, перець, сіль. Перемішайте.
  2. Фарш розділіть на 4 частини, надайте форму веретена, протягніть дерев’яну шпажку. Скибочки бекону покладіть рядами, трохи навхлест. На бекон покладіть котлету і загорніть в бекон.
  3. На сковороді розігрійте олію, покладіть котлети швом вниз. Обсмажте з двох сторін. Доведіть до готовності в духовці або мікрохвильовій печі (7-8 хвилин).
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал