Інгредієнти для приготування: Котлети на шпажці «Веретено»
- фарш (70 % курячого філе + 30 % свинини) - 600 г,
- бекон (слайси) - 16-20 шт.,
- цибуля - 1 шт.,
- часник - 1-2 зубці,
- яйце - 1 шт.,
- сіль і чорний мелений перець за смаком.
Як приготувати Котлети на шпажці «Веретено»
- Цибулю і часник потріть на тертці або подрібніть блендером. Додайте фарш, яйце, перець, сіль. Перемішайте.
- Фарш розділіть на 4 частини, надайте форму веретена, протягніть дерев’яну шпажку. Скибочки бекону покладіть рядами, трохи навхлест. На бекон покладіть котлету і загорніть в бекон.
- На сковороді розігрійте олію, покладіть котлети швом вниз. Обсмажте з двох сторін. Доведіть до готовності в духовці або мікрохвильовій печі (7-8 хвилин).
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Хот-дог в картоплі
- Картопля з м’ясом на шпажках
- Оладки з фаршем
- М’ясний рулет “Фальшивий заєць”
- Хрумка фарширована картопля