Котлети з грибами

Котлети з грибами

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 6
Час приготування: 60 min

Інгредієнти для приготування: Котлети з грибами

  • курячий фарш - 500 г,
  • лісові гриби (відварені) - 200 г,
  • цибуля, морква, пастернак, селера, корінь петрушки - по 100 г,
  • вершкове масло - 30 г,
  • зелень петрушки - кілька гілочок,
  • сіль, чорний мелений перець - за смаком,
  • олія - для смаження.

Як приготувати Котлети з грибами

  1. Порізані овочі підсмажте у вершковому маслі на повільному вогні до повної готовності.
  2. Овочі додайте до фаршу, посоліть, поперчіть, вимішайте.
  3. Візьміть 1 ст. ложку фаршу і розрівняйте на долоні, викладіть 1 десертну ложку грибів, зверху покладіть ще маленький шматочок фаршу, до якого другою рукою підверніть краї нижнього шару фаршу. Сформуйте круглу або овальну котлету.
  4. Обсмажте котлети на олії з двох боків до рум’яної скоринки. Потім складіть котлети в сотейник і готуйте під кришкою на слабкому вогні ще 15 хвилин.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Відповіді до Котлети з грибами

  1. Ніколи не готувала таких котлет. Але мені рецепт сподобався. Думаю, що це дуже смачно буде. Тільки в мене немає лісових грибів. Хоча, гадаю, шо їх можна замінити на печериці, які продаються у нас в магазинах. А курячий фарш, на мою думку, краще буде замінити на яловичий зі свининою. Бо курячий мені не подобається.

  2. Дуже смачно виглядае ця страва на фото, котлети з грибами, але не завжди є можливість приготувати саме з лісових грибів, тому я використовую шампіньйони з ринку. Вони і перевірені та не гірші за лісові. Та й не так моторошно для тих хто не розбирається у сортах та видах грибів. Можна до інгрідієнтів ще додати картоплину, щоб фарш не так розпадався.

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал