Малинове парфе «Мрії про літо»

Малинове парфе «Мрії про літо»

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 6

Інгредієнти для приготування: Малинове парфе «Мрії про літо»

  • персики (консервовані) - 4 половинки,
  • малина (заморожена) - 300 г,
  • 4 яєчних жовтки,
  • цукор - 100 г,
  • ванільний цукор - 1 пакетик,
  • апельсиновий сік (або лікер) - 5 ст. ложок,
  • малиновий конфітюр - 270 г,
  • вершки (35% жирності) - 500 мл,
  • шоколадна стружка - 100 г.

Як приготувати Малинове парфе «Мрії про літо»

  1. Персики відкиньте на друшляк, поріжте.

  2. На гарячій водяній бані в металевій мисці збийте жовтки з цукром, ванільним цукром і соком (лікером) 5 хвилин.

  3. Зніміть миску з водяної бані, помістіть в посудину з холодною водою і продовжуйте збивати, поки маса не охолоне.

  4. Вершки збийте і змішайте з жовтками.

  5. Підмісіть до крему конфітюр, фрукти, ягоди та шоколадну стружку.

  6. Суміш викладіть в вистелену харчовою плівкою прямокутну форму ємністю 1,2 л і помістіть в морозильну камеру на ніч. Купити пластикові вікна

  7. За 10 хвилин до подачі занурте форму на кілька секунд у гарячу воду і переверніть на тарілку.

  8. Малинове парфе поріжте на порційні шматки.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал