Малинове парфе «Мрії про літо»
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
6
Інгредієнти для приготування: Малинове парфе «Мрії про літо»
- персики (консервовані) - 4 половинки,
- малина (заморожена) - 300 г,
- 4 яєчних жовтки,
- цукор - 100 г,
- ванільний цукор - 1 пакетик,
- апельсиновий сік (або лікер) - 5 ст. ложок,
- малиновий конфітюр - 270 г,
- вершки (35% жирності) - 500 мл,
- шоколадна стружка - 100 г.
Як приготувати Малинове парфе «Мрії про літо»
-
Персики відкиньте на друшляк, поріжте.
-
На гарячій водяній бані в металевій мисці збийте жовтки з цукром, ванільним цукром і соком (лікером) 5 хвилин.
-
Зніміть миску з водяної бані, помістіть в посудину з холодною водою і продовжуйте збивати, поки маса не охолоне.
-
Вершки збийте і змішайте з жовтками.
-
Підмісіть до крему конфітюр, фрукти, ягоди та шоколадну стружку.
-
Суміш викладіть в вистелену харчовою плівкою прямокутну форму ємністю 1,2 л і помістіть в морозильну камеру на ніч. Купити пластикові вікна
-
За 10 хвилин до подачі занурте форму на кілька секунд у гарячу воду і переверніть на тарілку.
-
Малинове парфе поріжте на порційні шматки.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Теплий десерт з вишнями
- Запіканка з домашнього сиру
- Рожевий зефір
- Десерт “Санта”
- Млинці зі шматочками шоколаду