Мексиканські начос
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
6
Час приготування:
30 min
Інгредієнти для приготування: Мексиканські начос
- кукурудзяні чіпси начос: 200 г.
- фарш мішаний: 300 г.
- сіль, суміш перців за смаком
- сир: 100 г.
- болгарський перець: 1/2 шт.
- помідор: 1 шт.
- часник: 2 зубці.
Як приготувати Мексиканські начос
Готуємо так:
- Фарш змішати з сіллю, сумішшю перців та пропущеним через прес часником. Обсмажити, додати дрібно порізаний помідор та болгарський перець. Смажити ще 10 хв.
- На вогнетривке блюдо викласти в один ряд начос. Викласти на них третину фаршу, рівномірно розподіляючи. Посипати тертим сиром. Зверху викласти ще один ряд чіпсів, фарш та сир. Потім – ще один ряд, викласти залишки фаршу та сиру.
- Поставити начос у розігріту духовку на 10-15 хв. Готову закуску можна подавати на стіл з соусом гуакомоле чи з кетчупом. Їсти руками.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Заливні яйця на Великдень
- Домашня тушонка
- Гостра закуска з чорносливу та бекону
- Кекс з овочами
- Овочева запіканка