Млинцеві мішечки з жюльєном із сьомги

Млинцеві мішечки з жюльєном із сьомги

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Вище середнього
Час приготування: 60 min

Інгредієнти для приготування: Млинцеві мішечки з жюльєном із сьомги

  • борошно - 1,5-2 склянки,
  • молоко - 0,5 л,
  • яйця - 3 шт.,
  • цукор - 1 ст. ложка,
  • соняшникова олія - 1-2 ст. ложки,
  • вершкове масло - для смаження,
  • сіль - за смаком.
  • Для начинки:
  • філе сьомги або форелі - 300-350 г,
  • сир - 150 г,
  • сметана - 200-250 г,
  • молоко - 0,5-0,75 склянки,
  • зелень кропу - кілька гілочок,
  • сіль і мелений перець - за смаком.
  • Ще знадобиться:
  • зелена цибуля - для обв'язування мішечків.

Як приготувати Млинцеві мішечки з жюльєном із сьомги

  1.  Змішайте всі інгредієнти для млинців. Спечіть млинці.

  2. Приготуйте жульєн. Філе риби вимийте, обсушіть і поріжте невеликими кубиками. Цибулю почистіть і поріжте чверть кільцями. Зелень помийте, обсушіть і поріжте.

  3. Розігрійте сковороду з вершковим маслом, обсмажте на ній цибулю до м’якості. Додайте рибу і смажте, помішуючи, протягом 4-5 хвилин. Посипте рибу борошном, перемішайте і смажте ще 1 хвилину. До риби додайте сметану, перемішайте і доведіть до кипіння. Помішуючи, вилийте молоко. Готуйте поки соус не набуде потрібної консистенції (буде в міру рідким і в міру густим). Посоліть і поперчіть за смаком, додайте подрібнений кріп, перемішайте. Оренда спецтехніки Львів

  4. 1-2 ст. ложки жульена викладіть на середину млинця, посипте тертим сиром. Краї млинця підніміть вгору, зробивши таким чином мішечок. Обв’яжіть мішечок зеленою цибулею.

  5. Коли сформуєте усі мішечки, викладіть їх у форму для запікання, змастивши її вершковим маслом. Зверху змастіть млинцеві мішечки розтопленим вершковим маслом.

  6. Запікайте млинцеві мішечки в духовці при температурі 180 °С близько 10-15 хвилин.

Жульєн з червоної риби можна приготувати не лише у мішечках з млинців але також у кокотницях. У цьому випадку розкладіть жульєн по кокотницях, посипте зверху тертим сиром і запечіть в духовці протягом 10-15 хвилин.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал