Морозиво “Бейліс”

Морозиво “Бейліс”

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Морозиво “Бейліс”

  • яєчні жовтки: 6 шт.
  • молоко: 1 склянка
  • жирні вершки: 2 склянки
  • цукор: 2/3 склянки
  • сіль: дрібка
  • мускатний горіх: дрібка
  • лікер "Бейліс": 5 ст. ложок

Як приготувати Морозиво “Бейліс”

Готуємо так:

  1. Молоко, сіль і цукор змішати в каструлі і поставити на вогонь (до розчинення цукру).
  2. Жовтки збити до білого кольору. Не припиняючи збивання, додати до них тепле молоко.
  3. Перелити молочно-яєчну суміш назад в каструлю і поставити на слабкий вогонь. Помішувати, варити до загустіння, зняти з плити.
  4. У велику миску викласти вершки і встановити зверху сито. Влити через сито в вершки яєчно-молочну масу, перемішати. Додати мускатний горіх і лікер, добре перемішати. Добре остудити і поставити в морозилку на годину. Через годину дістати і збити.  Повторювати збивання кожні 1,5-2 години, 4-5 разів. Залишити в морозилці на 12 годин. Перед подачею прикрасити на власний розсуд.

 

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал