Інгредієнти для приготування: Морозиво “Бейліс”
- яєчні жовтки: 6 шт.
- молоко: 1 склянка
- жирні вершки: 2 склянки
- цукор: 2/3 склянки
- сіль: дрібка
- мускатний горіх: дрібка
- лікер "Бейліс": 5 ст. ложок
Як приготувати Морозиво “Бейліс”
Готуємо так:
- Молоко, сіль і цукор змішати в каструлі і поставити на вогонь (до розчинення цукру).
- Жовтки збити до білого кольору. Не припиняючи збивання, додати до них тепле молоко.
- Перелити молочно-яєчну суміш назад в каструлю і поставити на слабкий вогонь. Помішувати, варити до загустіння, зняти з плити.
- У велику миску викласти вершки і встановити зверху сито. Влити через сито в вершки яєчно-молочну масу, перемішати. Додати мускатний горіх і лікер, добре перемішати. Добре остудити і поставити в морозилку на годину. Через годину дістати і збити. Повторювати збивання кожні 1,5-2 години, 4-5 разів. Залишити в морозилці на 12 годин. Перед подачею прикрасити на власний розсуд.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Сирна запіканка з ягодами
- Запіканка з домашнього сиру
- Полуничне тірамісу
- Гранола
- Запіканка з фініками