Інгредієнти для приготування: Тістечка «Валентинки»
- полуниця (заморожена) - 300 г,
- кокосова стружка - 100 г,
- білки 2 яєць,
- цукор - 190 г,
- борошно - 60 г,
- вершки (30-33% жирності) - 500 мл,
- желатин - 15 г,
- ванільний цукор - 15 г.
Як приготувати Тістечка «Валентинки»
- Розморозьте полуницю. Кокосову стружку дрібно перемеліть. Білки збийте з цукром – спочатку окремо білки до стійкої білої піни, потім поступово додайте цукор і продовжуйте збивати ще 5-7 хвилин. На низькій швидкості міксера змішайте білки зі змеленою кокосовою стружкою і 2 ст. ложками пшеничного борошна.
- Деко викладіть папером для випічки. Акуратно викладіть кокосове тісто. Випікайте в злегка відчиненій духовці при слабкій температурі 1 годину. Охолодіть.
- Желатин замочіть в половині склянки кип’яченої води.
- Розморожену полуницю перетріть на пюре. Половину полуниці відкладіть в мисочку, додайте ванільний цукор і набряклий желатин. Підігрійте суміш на слабкому вогні до повного розчинення желатину. Охолодіть і поставте в холодильник. Купити картини Львів
- Вершки вилийте у високу миску. Ємність з вершками помістіть в каструлю з крижаною водою. Збивайте вершки на низькій швидкості близько хвилини. Коли вершки злегка зіб’ються, збільште швидкість і продовжуйте збивати ще 7 хвилин. Поставте вершки в холодильник.
- Коли желе досягне консистенції густого варення, підмісіть його до вершків, збиваючи міксером на низькій швидкості. Приготоване вершкове суфле викладіть на кокосовий корж.
- До другої половини полуничного пюре додайте декілька столових ложок цукру і зваріть з нього густе повидло. Охолодіть і намажте на суфле. Поставте в холодильник.
- Вранці наріжте тістечка за допомогою формочок-сердечок і обваляйте в кокосовій стружці.
Залишити відповідь
Одна відповідь до Тістечка «Валентинки»
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
красиво)