Морозиво смажене

Морозиво смажене

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Морозиво смажене

  • морозиво: 500 г.
  • яйця: 3 шт.
  • сухарі панірувальні: 150 г.
  • кокосова стружка: 1 упаковка
  • масло вершкове для смаження.

Як приготувати Морозиво смажене

Готуємо так:

1. Морозиво покласти в морозилку і заморозити до кам’яного стану.

2. В одній тарілці збити яйця, у дві інші насипати кокосову стружку і панірувальні сухарі.

3. Замерзле морозиво нарізати на шматки, обваляти у кокосовій стружці, потім в яйцях і сухарях (робити це потрібно швидко).

4. Готові кульки покласти знову в холодильник і заморозити.

5. У невеликій каструлі розтопити масло, порціями класти морозиво і обсмажувати протягом 20 секунд з усіх боків. Розтанути морозиво не встигає. Виходить дуже смачний десерт, зовні теплий всередині холодний.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал