М’ясо по-французьки з яблуками
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
3
Час приготування:
80 min
Інгредієнти для приготування: М’ясо по-французьки з яблуками
- свиняча вирізка - 500 г,
- цибуля - 3 шт.,
- яблука (несолодкі) - 2 шт.,
- сир - 200 г,
- майонез, сіль і чорний мелений перець - за смаком,
- олія - для смаження.
Як приготувати М’ясо по-французьки з яблуками
-
Свинину наріжте на порційні шматки, відбийте.
-
На змащене олією деко викладіть м’ясо, посоліть, поперчіть і змастіть майонезом.
-
Цибулю поріжте кільцями. Яблука – тонкими скибочками.
-
На м’ясо викладіть цибулю, потім яблука. Змастіть майонезом, посипте тертим сиром.
-
Запікайте в розігрітій до 200 °С духовці 70 хвилин.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Жарке по-болгарськи. Кулінарний рецепт
- Курка з яблучним соком і яблуками
- Заливне з червоної риби
- Деруни з м’ясом
- Запечені яйця