Інгредієнти для приготування: Новорічний салат “Серпантин”
- яйця (варені) -3 шт.,
- огірки -3-4 шт.,
- печериці -400 г,
- плавлений сир -2-3 шт.,
- консервовані ананаси -1 банка,
- майонез -150 мл,
- олія для смаження,
- сіль і чорний мелений перець за смаком,
- огірок для оздоблення.
Як приготувати Новорічний салат “Серпантин”
- Печериці поріжте і обсмажте в невеликій кількості олії. Посоліть і поперчіть. Остудіть.
- Яйця, плавлений сир і огірки дрібно натріть на тертці. Ананаси поріжте кубиками.
- На дно креманок викладіть шар яєць, поверх них – огірки, полийте майонезом. Зверху викладіть смажені гриби, потім – сир і трохи майонезу. Верхнім шаром викладіть ананаси. Дайте салату настоятися хоча б пару годин.
- Огірок поріжте тонкими смужками і скрутіть спіральками. Прикрасьте салат.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Еклери з полуничним сиропом
- Короп по-польськи під соусом
- Квашена капуста
- Домашній майонез
- Здобні булочки з какао