Новорічний салат “Серпантин”

Новорічний салат “Серпантин”

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Новорічний салат “Серпантин”

  • яйця (варені) -3 шт.,
  • огірки -3-4 шт.,
  • печериці -400 г,
  • плавлений сир -2-3 шт.,
  • консервовані ананаси -1 банка,
  • майонез -150 мл,
  • олія для смаження,
  • сіль і чорний мелений перець за смаком,
  • огірок для оздоблення.

Як приготувати Новорічний салат “Серпантин”

  1. Печериці поріжте і обсмажте в невеликій кількості олії. Посоліть і поперчіть. Остудіть.
  2. Яйця, плавлений сир і огірки дрібно натріть на тертці. Ананаси поріжте кубиками.
  3. На дно креманок викладіть шар яєць, поверх них – огірки, полийте майонезом. Зверху викладіть смажені гриби, потім – сир і трохи майонезу. Верхнім шаром викладіть ананаси. Дайте салату настоятися хоча б пару годин.
  4. Огірок поріжте тонкими смужками і скрутіть спіральками. Прикрасьте салат.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал