Французький цибулевий суп
Рівень складності:
Елементарно
Цінова категорія:
Дешево
Кількість порцій:
4
Час приготування:
60 min
Інгредієнти для приготування: Французький цибулевий суп
- цибуля: 800 г.
- бульйон яловичий: 800 мл
- твердий сир: 150 г.
- хліб білий: 8 скибочок
- масло вершкове: 40 г.
- оцет: 1 ст. ложка
- олія оливкова: 1 ст. ложка
- кмин: 2 гілочки
- лавровий лист: 1 шт.
- чорний мелений перець та сіль за смаком
Як приготувати Французький цибулевий суп
Готуємо так:
- Цибулю почистити, порізати великими кубиками.
- У каструлі розтопити масло, викласти цибулю і, постійно помішуючи, обсмажити її до прозорості. Додати сіль, перець, гілочки кмину, лавровий лист, оцет, долити половину бульйону і варити 30-40 хвилин.
- Скибочки свіжого білого хліба обсмажити з обох сторін на оливковій олії. Сир натерти на великій тертці.
- Бульйон, що залишився, вилити у каструлю з цибулею і прокип’ятити протягом кількох хвилин. Розлити суп у порційні посудини, зверху викласти по скибочки хліба, посипати тертим сиром. Поставити суп у розігріту до 180 С духовку. Коли сир розплавиться і злегка зарум’яниться, вийняти суп і відразу ж подавати.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Рецепт курячих сердечок зі сочевицею й горошком
- Цибульники з картоплею
- Котлети з кабачків і капусти
- Апельсиновий торт з морозива
- Риба, запечена в лаваші