Новорічний салат “Ялинкова прикраса”
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
4
Час приготування:
30 min
Інгредієнти для приготування: Новорічний салат “Ялинкова прикраса”
- копчене куряче стегно: 1 шт.
- рис: 100 г.
- яйця: 3 шт.
- цибуля: 1 шт.
- консервований ананас: 1/2 банки
- сіль, цукор, оцет, майонез, кетчуп за смаком, крабові палички, кукурудза, зерна граната, кріп для оздоблення
Як приготувати Новорічний салат “Ялинкова прикраса”
Готуємо так:
- Рис відварити до готовності в підсоленій воді. Цибулю нарізати півкільцями і замаринувати в цукрі, солі та оцті. Всю решту інгредієнтів нарізати дрібними кубиками, перемішати і заправити майонезом.
- Салат викласти на пласке блюдо і сформувати кулю. Кетчуп змішати з майонезом і обмастити салат по всій поверхні рівним шаром. Прикрасити салат, як новорічну іграшку за допомогою ікрабових паличок, кукурудзи, гранату і прикріпити зверху гілочку кропу.
Залишити відповідь
2 Відповіді до Новорічний салат “Ялинкова прикраса”
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
Мне нравится сочетание продуктов в этом салате. Ананас здесь является изюминкой. Только вот мне не понятно, все ингридиенты режутся мелкими кубиками, а лук полукольцами. Но он тогда будет плохо перемешиваться с остальными продуктами. Кроме того, когда будешь набирать салат ложкой из салатника в тарелку, полукольца лука будут некрасиво свисать. Я бы его тоже порезала мелко. Идея с украшением хорошая.
Так, гарний салат, мені він дуже подобається. Головне є в тому, що його можна дуже швидко приготувати. Але мені здається, що зовсім необов’язково використовувати саме куряче стегно, можна взяти курячу грудку, вона теж буває у продажу копчена чи напівкопчена, все ж таки її значно зручніше буде нарізати кубиками.