Новорічний салат “Ялинкова прикраса”

Новорічний салат “Ялинкова прикраса”

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 min

Інгредієнти для приготування: Новорічний салат “Ялинкова прикраса”

  • копчене куряче стегно: 1 шт.
  • рис: 100 г.
  • яйця: 3 шт.
  • цибуля: 1 шт.
  • консервований ананас: 1/2 банки
  • сіль, цукор, оцет, майонез, кетчуп за смаком, крабові палички, кукурудза, зерна граната, кріп для оздоблення

Як приготувати Новорічний салат “Ялинкова прикраса”

Готуємо так:

  1. Рис відварити до готовності в підсоленій воді. Цибулю нарізати півкільцями і замаринувати в цукрі, солі та оцті. Всю решту  інгредієнтів нарізати дрібними кубиками, перемішати і заправити майонезом.
  2. Салат викласти на пласке блюдо і сформувати кулю. Кетчуп змішати з майонезом і обмастити салат по всій поверхні рівним шаром. Прикрасити салат, як новорічну іграшку за допомогою ікрабових паличок, кукурудзи, гранату і прикріпити зверху гілочку кропу.
Автор рецепту: Харченко Лариса, м. Черкаси
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Відповіді до Новорічний салат “Ялинкова прикраса”

  1. Мне нравится сочетание продуктов в этом салате. Ананас здесь является изюминкой. Только вот мне не понятно, все ингридиенты режутся мелкими кубиками, а лук полукольцами. Но он тогда будет плохо перемешиваться с остальными продуктами. Кроме того, когда будешь набирать салат ложкой из салатника в тарелку, полукольца лука будут некрасиво свисать. Я бы его тоже порезала мелко. Идея с украшением хорошая.

  2. Так, гарний салат, мені він дуже подобається. Головне є в тому, що його можна дуже швидко приготувати. Але мені здається, що зовсім необов’язково використовувати саме куряче стегно, можна взяти курячу грудку, вона теж буває у продажу копчена чи напівкопчена, все ж таки її значно зручніше буде нарізати кубиками.

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал