Окунь в маринаді з петрушки
Рівень складності:
Елементарно
Цінова категорія:
Дешево
Кількість порцій:
2
Час приготування:
120 min
Інгредієнти для приготування: Окунь в маринаді з петрушки
- окунь: 2 шт.
- сіль і перець за смаком
- Для маринаду
- петрушка: 1/2 пучка
- цибуля шалот: 1 шт.
- цедра 1 лимонна терта
- олія оливкова: 2 ст. ложки
- часник: 2 зубці
- сіль за смаком
Як приготувати Окунь в маринаді з петрушки
Готуємо так:
- Всі інгредієнти для маринаду викласти у блендер і збити до утворення кашки.
- Рибу почистити, промити, зробити повздовжні надрізи – щоб маринад краще всмоктувався. З обох боків і в середині натерти рибу сіллю, потім маринадом. Викласти на тарілку, поперчити і полити залишками маринаду. Залишити рибу хоча б на 1 годину.
- Викласти рибу у форму і запекти до готовності (приблизно пів години).
* У теплому приміщенні залишати рибу маринуватися довше, ніж на 1 годину не можна. А у холодильнику риба маринуватиметься мінімум 3 години.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Баранина, тушкована з морквою та родзинками
- Печінка з грибами
- Котлети з крабових паличок
- Парова яловичина з морквою і пастернаком
- Гратен з грибами і беконом