Окунь в маринаді з петрушки

Окунь в маринаді з петрушки

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Дешево
Кількість порцій: 2
Час приготування: 120 min

Інгредієнти для приготування: Окунь в маринаді з петрушки

  • окунь: 2 шт.
  • сіль і перець за смаком
  • Для маринаду
  • петрушка: 1/2 пучка
  • цибуля шалот: 1 шт.
  • цедра 1 лимонна терта
  • олія оливкова: 2 ст. ложки
  • часник: 2 зубці
  • сіль за смаком

Як приготувати Окунь в маринаді з петрушки

Готуємо так:

  1. Всі інгредієнти для маринаду викласти у блендер і збити до утворення кашки.
  2. Рибу почистити, промити, зробити повздовжні надрізи – щоб маринад краще всмоктувався. З обох боків і в середині натерти рибу сіллю, потім маринадом. Викласти на тарілку, поперчити і полити залишками маринаду. Залишити рибу хоча б на 1 годину.
  3. Викласти рибу у форму і запекти до готовності (приблизно пів години).

* У теплому приміщенні залишати рибу маринуватися довше, ніж на 1 годину не можна. А у холодильнику риба маринуватиметься мінімум 3 години.

 

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал