Паровий омлет зі шпинатом
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Дешево
Кількість порцій:
1
Час приготування:
15 min
Інгредієнти для приготування: Паровий омлет зі шпинатом
- яйця: 2 шт.
- шпинат: 50 г.
- тертий сир: 1склянка
- сіль
Як приготувати Паровий омлет зі шпинатом
Готуємо так:
- Шпинат порізати та обсмажити протягом 2 хв. Яйце збити з сіллю, додати шпинат, сир. Порційну форму для запікання (рамекін) змастити маслом, вилити в неї суміш. Закрити кришкою чи огорнути харчовою плівкою.
- Поставити форму в миску з киплячою водою (рівень води має бути нижче рівня форми). Готувати 12-15 хв.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Французькі тости
- Котлети на шпажці «Веретено»
- Котлети з грибами
- М’ясні кульки
- Фаршировані макарони