Паровий омлет зі шпинатом

Паровий омлет зі шпинатом

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Дешево
Кількість порцій: 1
Час приготування: 15 min

Інгредієнти для приготування: Паровий омлет зі шпинатом

  • яйця: 2 шт.
  • шпинат: 50 г.
  • тертий сир: 1склянка
  • сіль

Як приготувати Паровий омлет зі шпинатом

Готуємо так:

  1. Шпинат порізати та обсмажити протягом 2 хв. Яйце збити з сіллю, додати шпинат, сир. Порційну форму для запікання (рамекін) змастити маслом, вилити в неї суміш. Закрити кришкою чи огорнути харчовою плівкою.
  2. Поставити  форму в миску з киплячою водою (рівень води має бути нижче рівня форми). Готувати 12-15 хв.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал