Інгредієнти для приготування: Печиво «Льодяник на паличці»
- борошно - 460 г,
- вершкове масло - 200 г,
- цукор - 200 г,
- яйце - 1 шт.,
- білок 1 яйця,
- цукрова пудра - 250 г,
- барвник червоного кольору.
Як приготувати Печиво «Льодяник на паличці»
- Масло і цукор збийте міксером на середній швидкості. Додайте яйце і збивайте на повільній швидкості. Додайте борошно, перемішайте. Поставте тісто в холодильник на 1,5 години.
- Скатайте з тіста кульки. За допомогою будь-якої круглої форми зробіть їх плоскими і круглими. Вставте в печиво палички. Випікайте в духовці до готовності.
- Збийте міксером цукрову пудру, додайте білок. Збивайте на низькій швидкості до отримання однорідної білої маси, потім – на високій швидкості. Розділіть айсінг на 2 частини, в одну додайте барвник.
- За допомогою айсінга прикрасьте печиво за бажанням.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Гарячий букет для коханої
- Салат до 8 березня «Весняний букет»
- Риба, запечена в лаваші
- «Тірамісу» з куркою
- Закуска креветки під шубою