Печиво «Льодяник на паличці»

Печиво «Льодяник на паличці»

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Печиво «Льодяник на паличці»

  • борошно - 460 г,
  • вершкове масло - 200 г,
  • цукор - 200 г,
  • яйце - 1 шт.,
  • білок 1 яйця,
  • цукрова пудра - 250 г,
  • барвник червоного кольору.

Як приготувати Печиво «Льодяник на паличці»

 

  1. Масло і цукор збийте міксером на середній швидкості. Додайте яйце і збивайте на повільній швидкості. Додайте борошно, перемішайте. Поставте тісто в холодильник на 1,5 години.
  2. Скатайте з тіста кульки. За допомогою будь-якої круглої форми зробіть їх плоскими і круглими. Вставте в печиво палички. Випікайте в духовці до готовності.
  3. Збийте міксером цукрову пудру, додайте білок. Збивайте на низькій швидкості до отримання однорідної білої маси, потім – на високій швидкості. Розділіть айсінг на 2 частини, в одну додайте барвник.
  4. За допомогою айсінга прикрасьте печиво за бажанням.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал