Пряні равлики з часником та бринзою

Пряні равлики з часником та бринзою

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 60 min

Інгредієнти для приготування: Пряні равлики з часником та бринзою

  • листкове тісто: 500 г
  • бринза: 200 г
  • часник: 3 зубця
  • петрушка: пів пучка
  • оливкова олія: 2 ст. ложки
  • перець за смаком

Як приготувати Пряні равлики з часником та бринзою

Готуємо так:

  1. Бринзу розім’яти, змішати з порізаною петрушкою та часником, пропущеним через прес. Додати чорний перець та олію, розмішати.
  2. Тісто розкачати, порізати на прямокутники приблизно 20х30 см. На половину  прямокутника викласти начинку, загорнути рулетиком. Порізати рулет на шматочки по 2 см завтовшки.
  3. Викласти равлики на змащене жиром деко, поставити в розігріту до 200 °С духовку та випікати 25 хв.   

 

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал