Пшоняна каша зі запеченою грушею

Пшоняна каша зі запеченою грушею

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Пшоняна каша зі запеченою грушею

  • пшоняна крупа за смаком,
  • груша -1 шт.,
  • вершкове масло -20 г,
  • молоко -1 склянка,
  • цукор, кориця і лимонний сік за смаком,
  • рідкий мед за смаком,
  • гранола (домашні мюслі) для посипання.

Як приготувати Пшоняна каша зі запеченою грушею

  1. Попередньо відварену пшоняну крупу прогрійте в молоці з додаванням солі і цукру, в кінці додайте вершкове масло.
  2. Поріжте грушу скибочками, посипте цукром, корицею і полийте лимонним соком. Викладіть на грушу вершкове масло і загорніть у фольгу. Запікайте в розігрітій духовці до м’якості.
  3. Викладіть кашу на тарілку, по краях полийте рідким медом. По центру викладіть скибочки груші і посипте гранолою.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал