Інгредієнти для приготування: Пшоняна каша зі запеченою грушею
- пшоняна крупа за смаком,
- груша -1 шт.,
- вершкове масло -20 г,
- молоко -1 склянка,
- цукор, кориця і лимонний сік за смаком,
- рідкий мед за смаком,
- гранола (домашні мюслі) для посипання.
Як приготувати Пшоняна каша зі запеченою грушею
- Попередньо відварену пшоняну крупу прогрійте в молоці з додаванням солі і цукру, в кінці додайте вершкове масло.
- Поріжте грушу скибочками, посипте цукром, корицею і полийте лимонним соком. Викладіть на грушу вершкове масло і загорніть у фольгу. Запікайте в розігрітій духовці до м’якості.
- Викладіть кашу на тарілку, по краях полийте рідким медом. По центру викладіть скибочки груші і посипте гранолою.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Харчування для здоров’я зубів
- ТОП 10 порад з вибору продуктів без ГМО
- Як правильно провести розвантажувальні дні
- Органічне молоко
- Літні напої. Що пити в спеку?