Річкова форель у беконі
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
3
Час приготування:
60 min
Інгредієнти для приготування: Річкова форель у беконі
- форель річкова: 3 шт.
- лайм: 1/2 шт.
- бекон: по 3 смужки на кожну рибину
- часник: 2 зубці
- олія: 2 ст. ложки
- сіль і перець за смаком
Як приготувати Річкова форель у беконі
Готуємо так:
- Рибу ретельно промити, почистити, зробити поперечні надрізи на тушці. Викласти рибу у глибоку тарілку, витиснути на неї сік з половини лайма, залишити на 15-20 хвилин.
- Натерти форель сіллю, подрібненим часником і перцем. По одній (або по половині) смужці бекону вкласти в середину рибин. Потім кожну рибину обмотати двома смужками бекону. Якщо потрібно заколоти зубочистками.
- Форму для запікання змастити олією, викласти рибу і поставити у розігріту до температури 190° С духовку на 20 хвилин.
* Коли запікатимете рибу, не накривайте форму фольгою чи кришкою. Без кришки бекон стане хрустким і додаватиме рибі чудового аромату, а з кришкою просто провариться.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Великодні імбирні пташки. Кулінарний рецепт
- Закуска з оселедця
- Буряковий суп-пюре
- Кавуново-динний смузі
- Кекс «Тюльпан»