Рулет з грибами. Кулінарний рецепт

Рулет з грибами. Кулінарний рецепт

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 8
Час приготування: 45 min

Інгредієнти для приготування: Рулет з грибами. Кулінарний рецепт

  • печериці - 150 г,
  • борошно - 1,5 ст. ложки,
  • молоко - 150 мл,
  • яйця - 4 шт.,
  • козячий сир - за смаком,
  • зелена цибуля - 1 пучок,
  • зелень петрушки - 0,5 пучка,
  • вершкове масло - 1 ст. ложка,
  • оливкова олія - 1 ст. ложка.

Як приготувати Рулет з грибами. Кулінарний рецепт

  1. Шампіньйони і зелену цибулю дрібно поріжте.

  2. У сотейнику розігрійте суміш вершкового масла та оливкової олії. Обсмажте цибулю. Додайте шампіньйони і підрум’яньте на середньому вогні 5 хвилин.

  3. Всипте борошно, трохи підсмажте. Вилийте молоко, розмішайте. Викладіть в миску, злегка остудіть, додайте дрібно порізану петрушку, 1 яйце і 3 жовтки, посоліть і поперчіть.

  4. Три білки збийте в густу піну і обережно введіть в грибну масу.

  5. Деко застеліть папером для випічки. Викладіть грибну масу шаром, товщиною 7 мм і розрівняйте.

  6. Випікайте в нагрітій до 180 °C духовці 15-20 хвилин.

  7. Змастіть козячим сиром, скрутіть рулетом і поріжте на скибочки.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал