Рулет з грибами. Кулінарний рецепт
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
8
Час приготування:
45 min
Інгредієнти для приготування: Рулет з грибами. Кулінарний рецепт
- печериці - 150 г,
- борошно - 1,5 ст. ложки,
- молоко - 150 мл,
- яйця - 4 шт.,
- козячий сир - за смаком,
- зелена цибуля - 1 пучок,
- зелень петрушки - 0,5 пучка,
- вершкове масло - 1 ст. ложка,
- оливкова олія - 1 ст. ложка.
Як приготувати Рулет з грибами. Кулінарний рецепт
-
Шампіньйони і зелену цибулю дрібно поріжте.
-
У сотейнику розігрійте суміш вершкового масла та оливкової олії. Обсмажте цибулю. Додайте шампіньйони і підрум’яньте на середньому вогні 5 хвилин.
-
Всипте борошно, трохи підсмажте. Вилийте молоко, розмішайте. Викладіть в миску, злегка остудіть, додайте дрібно порізану петрушку, 1 яйце і 3 жовтки, посоліть і поперчіть.
-
Три білки збийте в густу піну і обережно введіть в грибну масу.
-
Деко застеліть папером для випічки. Викладіть грибну масу шаром, товщиною 7 мм і розрівняйте.
-
Випікайте в нагрітій до 180 °C духовці 15-20 хвилин.
-
Змастіть козячим сиром, скрутіть рулетом і поріжте на скибочки.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Заварна паска з мигдалем
- Макарони, запечені з овочами, яйцями та сиром
- Великодня шафранова бабка
- Печиво “Великодні курчата”
- Пасхальний борщ з хроном