Рибні рулетики з апельсиновим соусом

Рибні рулетики з апельсиновим соусом

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4

Інгредієнти для приготування: Рибні рулетики з апельсиновим соусом

  • філе білої риби зі шкірою (минтай або хек) - 4 шт.,
  • морква - 1-2 шт.,
  • картопля - 2-3 шт.,
  • броколі - 1 качан,
  • апельсини - 2 шт.,
  • чебрець - 1 ч. ложка,
  • вершки (10 % жирності) - 100 мл,
  • олія - для змазування овочів,
  • цукор - 1 ч. ложка,
  • сіль і білий мелений перець - за смаком.

Як приготувати Рибні рулетики з апельсиновим соусом

  1. З одного апельсина теркою зніміть цедру, повністю очистіть від шкірки і виріжте м’якоть.

  2. Рибне філе посоліть, посипте листочками чебрецю і білим перцем. Полийте рибу вичавленим з апельсина соком і залиште маринуватися на 20 хвилин.

  3. Овочі ретельно вимийте, моркву і картоплю наріжте шматочками, броколі розберіть на суцвіття. Викладіть на нижній ярус пароварки, змастіть рослинною олією.

  4. Рибне філе розріжте уздовж навпіл. На кожну половинку покладіть по 3 апельсинові дольки і скрутіть у щільний рулет, заколіть зубочисткою.

  5. Рибні рулети викладіть на верхній ярус пароварки. Готуйте під кришкою 10-12 хвилин.

  6. Приготуйте соус. Апельсиновий сік, цедру, сіль, цукор змішайте і доведіть до кипіння. Влийте вершки, перемішайте, доведіть до кипіння.

  7. Рибні рулетики подавайте з овочами і соусом.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал