Рибні рулетики з апельсиновим соусом
Інгредієнти для приготування: Рибні рулетики з апельсиновим соусом
- філе білої риби зі шкірою (минтай або хек) - 4 шт.,
- морква - 1-2 шт.,
- картопля - 2-3 шт.,
- броколі - 1 качан,
- апельсини - 2 шт.,
- чебрець - 1 ч. ложка,
- вершки (10 % жирності) - 100 мл,
- олія - для змазування овочів,
- цукор - 1 ч. ложка,
- сіль і білий мелений перець - за смаком.
Як приготувати Рибні рулетики з апельсиновим соусом
-
З одного апельсина теркою зніміть цедру, повністю очистіть від шкірки і виріжте м’якоть.
-
Рибне філе посоліть, посипте листочками чебрецю і білим перцем. Полийте рибу вичавленим з апельсина соком і залиште маринуватися на 20 хвилин.
-
Овочі ретельно вимийте, моркву і картоплю наріжте шматочками, броколі розберіть на суцвіття. Викладіть на нижній ярус пароварки, змастіть рослинною олією.
-
Рибне філе розріжте уздовж навпіл. На кожну половинку покладіть по 3 апельсинові дольки і скрутіть у щільний рулет, заколіть зубочисткою.
-
Рибні рулети викладіть на верхній ярус пароварки. Готуйте під кришкою 10-12 хвилин.
-
Приготуйте соус. Апельсиновий сік, цедру, сіль, цукор змішайте і доведіть до кипіння. Влийте вершки, перемішайте, доведіть до кипіння.
-
Рибні рулетики подавайте з овочами і соусом.
- Торт «Кришталевий»
- Манно-сирний пиріг. Рецепт для мультиварки
- Рисовий хліб. Рецепт для хлібопічки
- Печінковй пиріг. Рецепт для мультиварки
- Чанахи в мультиварці