Рибний паштет

Рибний паштет

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 8
Час приготування: 70 min

Інгредієнти для приготування: Рибний паштет

  • цибуля червона: 1 шт.
  • морква: 1 шт.
  • шматок цибулі-порею: 4-5 см
  • сіль, чорний та білий перець
  • філе пангасіуса: 600 г
  • яйця: 3 шт.
  • оливкова олія: 2 ст. ложки

Як приготувати Рибний паштет

Готуємо так:

1. Яйця зварити на круто. Моркву та цибулю почистити, порізати шматочками. Рибу порізати. Посолити, поперчити. Покласти все в блендер, додати олію і перемолоти до стану пюре.

2. Форму змастити олією, викласти пюре та поставити в розігріту до 180 С духовку на 40 хв. Готовий паштет охолодити та викласти на блюдо. Подавати з солоними огірками та маслинами.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал