Рибний паштет
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
8
Час приготування:
70 min
Інгредієнти для приготування: Рибний паштет
- цибуля червона: 1 шт.
- морква: 1 шт.
- шматок цибулі-порею: 4-5 см
- сіль, чорний та білий перець
- філе пангасіуса: 600 г
- яйця: 3 шт.
- оливкова олія: 2 ст. ложки
Як приготувати Рибний паштет
Готуємо так:
1. Яйця зварити на круто. Моркву та цибулю почистити, порізати шматочками. Рибу порізати. Посолити, поперчити. Покласти все в блендер, додати олію і перемолоти до стану пюре.
2. Форму змастити олією, викласти пюре та поставити в розігріту до 180 С духовку на 40 хв. Готовий паштет охолодити та викласти на блюдо. Подавати з солоними огірками та маслинами.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Фаршировані бублики
- М’ясна вирізка з інжиром в беконі
- Зелені яйця
- Томатна закуска з хроном
- Хачапурі по-тбіліські