Салат із цвітної капусти і апельсину

Салат із цвітної капусти і апельсину

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 min

Інгредієнти для приготування: Салат із цвітної капусти і апельсину

  • цвітна капуста - 1 головка,
  • апельсини - 2 шт.,
  • маслини (без кісточок) - 50 г,
  • оливкова олія - 3 ст. ложки,
  • апельсиновий сік - за смаком,
  • білий винний оцет - 1 ч. ложка,
  • зелень петрушки - кілька гілочок,
  • сіль і чорний мелений перець - за смаком.

Як приготувати Салат із цвітної капусти і апельсину

  1. Цвітну капусту розберіть на дрібні суцвіття. Викладіть капусту на деко, перемішайте з оливковою олією, сіллю і перцем. Запікайте 15 хвилин при температурі 230 °С.

  2. Апельсини розберіть на часточки.

  3. Приготуйте заправку з оцту і апельсинового соку.

  4. На тарілку викладіть цвітну капусту, апельсинові дольки і оливки. Полийте заправкою і посипте подрібненою петрушкою.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал