Салат із цвітної капусти і апельсину
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
4
Час приготування:
30 min
Інгредієнти для приготування: Салат із цвітної капусти і апельсину
- цвітна капуста - 1 головка,
- апельсини - 2 шт.,
- маслини (без кісточок) - 50 г,
- оливкова олія - 3 ст. ложки,
- апельсиновий сік - за смаком,
- білий винний оцет - 1 ч. ложка,
- зелень петрушки - кілька гілочок,
- сіль і чорний мелений перець - за смаком.
Як приготувати Салат із цвітної капусти і апельсину
-
Цвітну капусту розберіть на дрібні суцвіття. Викладіть капусту на деко, перемішайте з оливковою олією, сіллю і перцем. Запікайте 15 хвилин при температурі 230 °С.
-
Апельсини розберіть на часточки.
-
Приготуйте заправку з оцту і апельсинового соку.
-
На тарілку викладіть цвітну капусту, апельсинові дольки і оливки. Полийте заправкою і посипте подрібненою петрушкою.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Салат “На зустріч літу”
- Салат до 8 березня «Весняний букет»
- Овочевий салат з броколі
- Легкий салат з огорожею зі спаржі
- Салат “Вальдорф”