Салат з капусти і фруктів
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
2
Час приготування:
15 min
Інгредієнти для приготування: Салат з капусти і фруктів
- капуста білокачанна - 200 г,
- ківі - 1 шт.,
- мандарин - 1 шт.,
- мигдаль (подрібнений) - за смаком,
- соняшникова олія - 3 ст. ложки,
- гірчиця - 5 г,
- мед - 1 ст. ложка,
- сіль, чорний мелений перець - за смаком.
Як приготувати Салат з капусти і фруктів
-
Капусту нашаткуйте, посипте сіллю, перцем і розітріть руками до утворення соку.
-
Мандарин почистіть від шкірки, плівки та зерняток, збережіть виділений сік.
-
Для заправки салату, з’єднайте мед, соняшникову олію, гірчицю, додайте мандариновий сік, перемішайте. З’єднайте капусту і заправку.
-
Додайте порізаний ківі і часточки мандарина, перемішайте і посипте меленим мигдалем.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Салат “Вальдорф”
- Салат з виноградом
- Салат з куркою «Спортивний»
- Салат до 8 березня «Ромашкове поле»
- Салат із цвітної капусти і апельсину