Салат з редиски з бринзою і лимонною цедрою
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
4
Час приготування:
30 min
Інгредієнти для приготування: Салат з редиски з бринзою і лимонною цедрою
- редис - 1 пучок,
- огірки - 3 шт.,
- черешки селери - 2 шт.,
- бринза - 50 г,
- йогурт (натуральний) - 200 мл,
- оливкова олія - 3 ст. ложки,
- зелень петрушки і кропу - по 1 пучку,
- сік і цедра половини лимона,
- сіль, духмяний або лимонний перець - за смаком.
Як приготувати Салат з редиски з бринзою і лимонною цедрою
-
Черешки селери і огірки довільно поріжте. Редис злегка натисніть дном склянки, щоб він тріснув, але не розламався на шматочки.
-
У мисці змішайте оливкову олію, цедру і сік лимона, йогурт, подрібнену бринзу, нарізану петрушку і кріп, перемішайте.
-
Овочі змішайте із заправкою і перемішайте. Посоліть і поперчіть. Настоюйте в холодильнику 15-20 хвилин.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Салат з кальмарами і перепелиними яйцями
- Салат «Овочеві тагліателле»
- Салат “В шоці”
- Салат “Палітра”
- Салат “Вальдорф”