Салат-коктейль «Морський»
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
2
Час приготування:
25 min
Інгредієнти для приготування: Салат-коктейль «Морський»
- кальмари - 3 шт.,
- креветки - 100 г,
- яйце (варене) - 1 шт.,
- консервоване м'ясо кролика - 1 банка,
- червона ікра - 1-2 ст. ложки,
- зелена цибуля за смаком,
- сметана - 2 ст. ложки,
- майонез - 2-3 ст. ложки.
Як приготувати Салат-коктейль «Морський»
- Кальмари очистіть і відваріть 1 хвилину в підсоленій киплячій воді. Поріжте кальмарів тонкими маленькими смужками. Яйце натріть на дрібну тертку, цибулю дрібно поріжте.
- У келихи викладіть м’ясо кролика (без соку), яйце, кальмари, цибулю, по колу укладіть цілі креветки, в середину влийте майонез, змішаний зі сметаною, прикрасьте ікрою.
Залишити відповідь
2 Відповіді до Салат-коктейль «Морський»
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Салат-коктейль интересный. Я люблю морепродукты. Но не поняла, зачем тут мясо кролика, да еще консервированное? Ведь оно просто перебьет вкус креветок и икры. Я бы не стала его добавлять. Я лучше добавлю совсем немного отварного риса к морепродуктам. Но идея подать этот салат как салат-коктейль замечательная, возьму себе на заметку.
Я кстати тоже не поняла, при чем тут кролик. Хотя, не пробовала, не знаю, может это и очень вкусно. Но я, когда работала в ресторвне, делала морской коктейль только из морепродуктов, яиц, жареного лука и иайонеза. А морепродукты все, какие есть – кальмары, мидии, криветки, рапаны, гребешки, и икра для украшения