Салат-коктейль «Морський»

Салат-коктейль «Морський»

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 2
Час приготування: 25 min

Інгредієнти для приготування: Салат-коктейль «Морський»

  • кальмари - 3 шт.,
  • креветки - 100 г,
  • яйце (варене) - 1 шт.,
  • консервоване м'ясо кролика - 1 банка,
  • червона ікра - 1-2 ст. ложки,
  • зелена цибуля за смаком,
  • сметана - 2 ст. ложки,
  • майонез - 2-3 ст. ложки.

Як приготувати Салат-коктейль «Морський»

  1. Кальмари очистіть і відваріть 1 хвилину в підсоленій киплячій воді. Поріжте кальмарів тонкими маленькими смужками. Яйце натріть на дрібну тертку, цибулю дрібно поріжте.
  2. У келихи викладіть м’ясо кролика (без соку), яйце, кальмари, цибулю, по колу укладіть цілі креветки, в середину влийте майонез, змішаний зі сметаною, прикрасьте ікрою.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Відповіді до Салат-коктейль «Морський»

  1. Салат-коктейль интересный. Я люблю морепродукты. Но не поняла, зачем тут мясо кролика, да еще консервированное? Ведь оно просто перебьет вкус креветок и икры. Я бы не стала его добавлять. Я лучше добавлю совсем немного отварного риса к морепродуктам. Но идея подать этот салат как салат-коктейль замечательная, возьму себе на заметку.

  2. Я кстати тоже не поняла, при чем тут кролик. Хотя, не пробовала, не знаю, может это и очень вкусно. Но я, когда работала в ресторвне, делала морской коктейль только из морепродуктов, яиц, жареного лука и иайонеза. А морепродукты все, какие есть – кальмары, мидии, криветки, рапаны, гребешки, и икра для украшения

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал